London

Cocktails på Ace Hotel

Ace Hotel ShoreditchIgår hade jag återigen blivit bjuden till Ace Hotel i Shoreditch för att prova deras nya cocktailmeny – sommarmenyn den här gången.

CocktailsDay Dreamer” till höger smakade som lemonad och var helt livsfarlig! Min favorit var dock en svenskinspirerad cocktail (som givetvis hette något med ”snow”) som innehöll Mackmyra whiskey och lite Carlshamns Flaggpunsch! Hur god som helst. Jag hade bjudit med min kompis Shanu på en catch-up och vi var väldigt avkopplade i den bekväma soffan:

ShanuDessutom fick man snacks med drinkarna; vi gillade den friterade blomkålen.

SnacksStannade på Ace i några timmar innan vi tog bussen hem, men innan dess var vi tvungna att ta bilder i Aces fotoautomat i lobbyn som dock visade sig vara trasig – det lyste inte rött innan blixten så bildern blev ganska, eh, intressanta. Men Shanu är en grym illustratör och gjorde en sån fin bild med fotoremsan ändå:

Shanu drawingJättemysig onsdag.

TRANSLATION: Last year Ace Hotel invited me to try their winter cocktail menu and yesterday they were kind enough to let me come and also try their summer menu! The Day Dreamer was dangerously tasty – basically tasted like lemonade or ice lollipops – but my favourite contained Swedish Mackmyra whisky, as well as Carlshamns Flaggpunsch, a Swedish liqueur that’s super tasty. That one was called something with ”snow”, of course, though I didn’t catch the full name..! Also really enjoyed the snacks and catching up with my friend Shanu, who I also attempted to take photobooth shots with. The pics ended up so-so, but her illustration with them is lovely! Such a nice Wednesday.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +5 (from 5 votes)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *