London

Hatchjobb

Hatch2Idag jobbade jag på Hatch i Homerton, där jag suttit några gånger innan. Älskar fortfarande Hatchs utsida, som ser ut som något slags galet sagohus gjort av gamla fönster. Och inne är det precis lika mysigt:

Hatch3De har särskilda platser på ovanvåningen med gamla skolbänkar och eluttag där man kan sitta och jobba, men de kostar £2 i timmen. Jag satt på nedervåningen där man inte behöver betala och flyttade upp först när min dator började dö *mvh frilans utan pengar* Dock ganska kallt på övervåningen så nog skönare att sitta där till våren! Åt även en gigantisk lunch här:

Hatch1Pulled pork-macka på flatbröd med kryddstark coleslaw, supergod – men VÄLDIGT mättande! Kostade £5.80, tror jag, och en kaffe här kostar £2.40 om man sitter här, £2.20 för takeaway, och det är gott. Nu ska jag ut i blåsten för att träffa min pappa, som är här och hälsar på, på Barbican!

TRANSLATION: Worked and had lunch at Hatch today! Big fan of this place – the food is great and really filling, and I love how it looks like a demented fairytale building with its window facade. They also have a dedicated work desks with electrical sockets on the top floor. Costs £2/hour to sit there and I did for a while while my laptop was charging, but it’s a bit chilly there (also, I’m kinda broke) – maybe better for spring work. Anyway, it’s a really nice cafe. Now I’m off to meet my dad at the Barbican!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)

2 reaktion på “Hatchjobb

  1. Pingback: Best of 2016: Caféer | London

  2. Pingback: Salongfest, EP-launch, Missy och loppmarknad | London


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *