London

Till Sverige och ramensöndag

MagnoliaMagnolia i De Beauvoir, från min Insta

Men åh, att alla magnoliorna blommar som fullt på Londongatorna just nu när jag ska åka hem till Sverige över påsken! Så fint att se deras rosa och vita kronblad mot himlen, som dessutom varit ovanligt blå på sistone. Det ska ändå bli skönt att komma hem; har Malmölängtan och ser fram emot att åka till vår sommarstuga i några dagar också. Min sista söndag i London på en vecka tillbringade jag på Tonkotsu, som jag hade varit sugen på att besöka hela helgen. Åt deras goda, väldigt mättande ramensoppa.

CajsaOch så hade vi dessutom beställt in både gyoza och friterad kyckling till förrätt pga. var jättehungrig och trött efter att ha dansat till Missy Eliott timmavis natten innan.

GyozaDet blev alldeles, alldeles för mycket mat men var väldigt gott! Gick till Tonkotsun på Mare Street i Hackney den här gången, som är lite större än min lokala. Nu måste jag packa och skriva en artikel; ses i Sverige nästa gång <3

TRANSLATION: Kinda bummed I’m leaving London for Sweden just as all the magnolias are in bloom, but I’m looking forward to Easter at home with my family and in our summerhouse by the sea. Spent my last Sunday in London eating ramen at Tonkotsu, pretty knackered after lots of dancing to Missy Elliott the night before. Such good food, but we definitely over-ordered..! I’m flying to Sweden tomorrow so will see you there <3

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +5 (from 5 votes)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *