London

Sverigepåsk, Metro Creative och Londontips

Screen Shot 2016-03-27 at 15.12.22Åh påsksverige alltså! Kom just hem från Blekinge där det var så soligt och varmt igår att vi kunde sitta ute på altanen och läsa böcker i några timmar, superavkopplande. Åt god påskmat, mycket sill, och har köpt lösgodis som förhoppningsvis kommer räcka länge i London – om jag inte äter upp det innan jag åker tillbaka på torsdag, that is. Ser fortfarande fram emot lite Malmöshopping och restaurangbesök (helst Dubbel Dubbel! Älskar det) innan det blir London igen.

14f09cf750b7a0c13023ed999fed2447_980x0_c_85_ns_v4Metro Mode kan ni just nu läsa mina tips om hur man blir frilansjournalist i en liten intervju som Linn gjorde, så kul! Allt är sant, hah, hoppas det kan hjälpa nån som funderar på ny karriär.

home_03Foto: Secret Seven

Och slutligen tänkte jag tipsa om utställningen Secret Seven, i London från den 8e april. Superkul idé – de väljer sju sånger från sju olika artister och gör 100 vinylsinglar av varje. Sedan bjuder de in olika konstnärer och andra creatives från hela världen som får skapa skivomslag till singlarna, som säljs för £50/styck. Du vet inte innan du köper din singel vilken konstnär – och bland dem är Sir Anish Kapoor, Sir Paul Smith, Jenny Holzer, George Hardie, Gavin Turk, Tom Dixon mfl. – som gjort ditt omslag, eller vilken sång du får, hela poängen är att allt är hemligt! Och alla pengar från försäljningen går till Amnesty International UK. Tycker att det är en så himla fin, rolig idé. Läs mer om det här! Nu: House of Cards och sen mer påskmat. Semester, alltså.

TRANSLATION: Having SUCH a nice, chilled Easter with lots of sweets, herring and other necessary holiday foods! Wanted to let you know that I’m in Metro Mode after doing an interview with my friend Linn; in Swedish but by all means Googletranslate! It’s about tips on how to become a freelancer, and what to think about. And it’s all true 🙂  Going back to London on Thursday and when I’m back I plan to check out the upcoming Secret Seven event on April 8. Before then, I’ll do some clotheshopping and hopefully eat some dumplings at Dubbel Dubbel in Malmö. Hope you’re having great Easters!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *