London

Dubbel Dubbel

Inte en Londonrekommendation utan en Malmörekommendation – är ni i stan så måste ni besöka restaurangen Dubbel Dubbel vid Möllan! Den finns i Malmö och Göteborg och serverar dumplings och andra asiatiska smårätter.

Dubbel Dubbel2

Bra dateställe eller för kompis- eller familjemiddag – Dubbel Dubbel är mysigt inrett, och litet nog att kännas intimt men inte trångt.

Dubbel Dubbel3

Jag var där med min mamma och en av mina systrar, Lisa.

D&L

Det jag verkligen gillar med Dubbel Dubbel är att man kan beställa setmenyer, så att man får en bra blanding av dumplings och en massa annan mat! Vi beställde en Zhudi, mellanmenyn, som kostar 210 kronor per person. Den är EXTREMT god och det var jättemycket mat:

Mat

Beställde edamamebönor till pga. godast, och till efterätt åt vi sesamfröglass med hallon. Det var något av det godaste jag ätit på länge och man blev väldigt mätt! Fortsatte till Tap Room på Malmö Brygghus för att dricka lite skånsk öl. Bra Malmökväll.

TRANSLATION: Had a great time in Malmö last night with super delicious food at Dubbel Dubbel, one of my favourites restaurants ever, and then Malmö-made beer at Malmö Brygghus’ tap room. Such a nice Malmö evening.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +4 (from 6 votes)

4 thoughts on “Dubbel Dubbel

  1. Gunnel Carlson

    Håller bara med dig Cajsa! Så enormt smakrikt framförallt, smaker som man inte visste fanns och bara vill uppleva igen.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: +1 (from 1 vote)
  2. Pingback: Jidori | London

  3. Pingback: Londontorsdag med cocktails och dumplings | London

  4. Pingback: Sverigevecka | London


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *