London

Söndagshäng

Garden3Det var extremt fint väder igår på morgonen – över 15° och sol – så jag började dagen med att rensa lite i vår trädgård.

Garden1Garden2Tycker verkligen att det är supermysigt men har väldigt sällan tid att göra det! Men nu är den iaf något sånär uppsnyggad och redo för vårbarbecues och grönsaksplantering. Avslutade dagen med att åka ut till fina Hackney Wick, ett område som jag verkligen verkligen gillar. Och som så ofta när jag åker dit var det för att gå på Crate Brewery.

HWCrateDrack deras goda öl, som bryggs där, och åt pizza. Supermysigt men lite synd att deras DJ spelade stressig housemusik en söndagkväll när alla verkade vilja chilla..!

TRANSLATION: I spend Sunday morning gardening and Sunday evening with beer and pizza at Crate Brewery in Hackney Wick. Great food and drink, just a shame that the crappy DJ only wanted to play intense house-y music, when everyone seemed to just want to have a bit of a chill Sunday night..!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +3 (from 3 votes)

2 thoughts on “Söndagshäng

 1. Gunnel Carlson

  Din hortensia ser ju väldigt fint ut nu!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: +1 (from 1 vote)
 2. londoncalling Inläggsförfattare

  Ha, älskar att du lyckades se det när den står så långt bort 🙂 Yes, klippte ner den rejält och nu verkar den ha hämtat sig jättebra!

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *