London

Towpathsäsong 2016

Canal

ÄNTLIGEN börjar det bli varmt nog att hänga ute i solen och dricka kaffe hela dagarna och sakta glömma bort vinterångest och kalla kvällar. Towpath nere vid Regent’s Canal är ett av mina favoritställen att spendera soliga dagar på, och idag träffade jag min kompis Anna där på en eftermiddagsfika.

Towpath

Towpath har jättefin mat och gott kaffe – och alkoholtillstånd om man känner för att ta en lunchdrink.

Vin

Fast just idag nöjde vi oss med kaffe i solen mot den varma husväggen och med utsikt över kanalen – väldigt bra ställe att spana på folk på, också.

Towpath2 Cajsa

Hej hej sommaren!

TRANSLATION: It FINALLY feels like summer is getting close; can’t wait to forget the winter blues and cold days of early spring and instead spend time in the sun. Visited wonderful Towpath café by the canal today with my friend Anna; they have really good food and café and the space is a dream. So nice to lean against a sun-drenched wall and watch the canal float by!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +4 (from 4 votes)

3 thoughts on “Towpathsäsong 2016

 1. Ellen

  Hej hopp, jag ska åka till London på fredag med min lillasyster (11 år) för att hälsa på min kära mor. Händer det något roligt i helgen som du tror skulle passa mitt eminenta sällskap? Tack på förhand 😀

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 2. londoncalling Inläggsförfattare

  Hej Ellen, det låter superkul ju! En sak som jag ser fram emot i helgen (börjar på torsdag) är grafiska designfestivalen Pick Me Up på fina Somerset House. Jag besökte den i fjol och året innan och gillar den så himla mycket, läs mer här (och jag ska dit ikväll så det kommer nog ett inlägg om årets festival på fredag!) Kostar £10 i inträde. På fredag och lördag är det ju också Portobello Market, i fina Notting Hill, brukar vara trevligt och mycket att titta på! Beror nog lite på vädret iof; info här. Ni lyckas ju vara här på nationaldagen också, så kolla in TimeOuts guide till den här! Jag tycker att det här ser kul ut också, för din syster (om hon är okej med att det är på engelska) en konstworkshop på Tate Modern: http://www.tate.org.uk/whats-on/tate-modern/courses-and-workshops/8-14s-studio-kinetic-art på lördag. Och är ni ändå vid Tate Modern (som är ett av mina favoritställen i staden) missa inte fina matmarknaden Borough Market som ligger (hyfsat) nära! Hoppas ni får en jätterolig resa. 🙂

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 3. Pingback: Saker att göra en vårhelg | London


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *