London

Frilansjobbställe

Jag är ju frilans och flyttar runt mycket när jag jobbar – mest gillar jag fik där jag lärt känna personalen lite så att man inte får dåligt samvete om man sitter där länge, eh. Men ibland provar jag nya ställen, som igår, när jag gick till Netil 360 för att prova deras workspace. Sist jag var där var för drinkar förra sommaren.

Netil 360Det var ju lite mindre folk utomhus nu, som synes.

Netil 360 4Och ganska tomt (men fint) inne också:

Netil 360 2Det är gratis att sitta här och jobba men de vill att om man köper mat eller dryck så gör man det från deras café. Åt en eggs bendict med serranoskinka som var rätt god och väldigt mättande för £6.50. Kan absolut inte klaga på priset! Eller storleken:

Netil 360 1Netils jobbställe har två stora nackdelar: att det kan bli lite svalt nu innan det riktigt är sommar, eftersom de gärna har dörrarna öppna, och att de höga bänkarna med barstolar som de har här typ inte går att jobba vid – man sitter liksom för långt från datorn eftersom man inte kan ha benen under dem. Men på sommaren, när man kan sitta utomhus på de låga bänkarna och borden på taket, kommer jag absolut att sitta här ofta! Och just det, ingen hiss, så det är typ fem branta trappor att ta sig upp för.

TRANSLATION: Tried working at the Netil 360 workspace yesterday. It’s free – all they ask is that you buy food and drinks from them (if you want to.) I liked the space and the food was pretty good (and cheap at £6.50 for the eggs benedict sandwich in the pic!) Still a little chilly to sit up there as they had the doors open and it isn’t quite warm enough for that yet (in my opinion..) Also, their tall work benches with the bar stools are mega uncomfortable. But in the summer, when it’s warm enough to sit on the benches and tables on the actual roof, I’m back for sure! Note that there’s no lift and about five flights of stairs, too.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +5 (from 5 votes)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *