London

The Slide

Ett tips för den som ska besöka London i sommar: rutschkanan som ska installeras av konstnären Carsten Höller Anish Kapoors jättehöga (114.5 meter) ArcelorMittal Orbit, skulpturen och utsiktsstället som skapades för London-OS 2012.

Copy-of-Slide-CGI-3

För nästan tio år sen, 2007, skapade Höller rutschkanor ner från de övre våningarna på konstgalleriet Tate Modern och det var en väldigt häftig upplevelse – det tror jag att det här också blir. Det kommer att kosta £15 och då får man tillträde till både rutschbanan och utsiktsplattformen. Vill verkligen gå på det här, verkar så kul! Öppnar den 24e juni och mer info hittar ni här.

TRANSLATION: I’m pretty excited by the fact that artist Carsten Höller is designing a slide down the massive ArcelorMittal Orbit Olynpic sculpture/viewing platform, to open this summer. It’s gonna cost £15 and I’m pretty keen to try it out…! Opens June 24, more info here.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +6 (from 6 votes)

2 thoughts on “The Slide

  1. londoncalling Inläggsförfattare

    Eller fy fan vad kul? ?? ☺️

    VN:F [1.9.22_1171]
    Rating: +1 (from 1 vote)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *