London

Badpremiär…

…iallafall i Europe, badade ju ute när jag var på Kanarieöarna i vintras. Detta var inte i havet pga. inte helt galen, men i utepoolen, lidon, i London Fields igår när det var 21° i skuggan. Ett tag gick jag hit ganska ofta och simmade 1k, 20 längder (poolen är vad de kallar ”olympic size” här, aka vanlig swimming pool-storlek, 50m). Igår hade jag inte simmat på länge och klarade bara femton + hade rätt mycket träningsvärk idag ja..!

Screen Shot 2016-05-13 at 17.17.34

Bilden ovan är från i fjol, eftersom jag blev tillsagd när jag försökte fota igår, men så ser den fortfarande ut. Det kostar £4.80 att simma och de har skåp som man kan låsa in sina saker i för £0.20. Lidon har även ett fik och man kan hyra handdukar här.

Gillar lidon mycket och folk som simmar här är rätt seriösa/tävlingsinriktade, så bra för träningssimning! London Fields Lido drivs av Better, som även har ett gäng andra pooler i staden. Är också väldigt sugen på att prova konsinstallationen/poolen King’s Cross Pond Club, och Hampstead Heaths tre dammar (en för män, en för kvinnor och en blandad) är också en sommarfavorit. Simma lugnt, etc.

TRANSLATION: Had my first outdoor swim (in mainland Europe, not counting the Canary Islands) of the year yesterday, in the lido at London Fields (links in text above.) Big fan of the lido and will definitely keep going this summer, tho I was super out of practice and only managed 15 laps instead of the 20 I used to do easily when I swam regularly! It’s a really nice place to go for exercise though. I also really like the ponds in Hampstead Heath and would love to check out the art installation/pool at King’s Cross this summer.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +3 (from 3 votes)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *