London

Sunday sunny Sunday

Stort yes till soliga söndagar med tomma varma gator och oändligt många uteserveringar (och möjligheter!)

Screen Shot 2016-05-15 at 19.11.58

Träffade mina kompisar Sam och Kelly för kaffe och brunch i solen utanför The Russet vid Hackney Downs studio. Det är ett riktigt trevligt fik/restaurang med snygg inredning (och en liten trädgård på baksidan! Gömda trädgårdar är en av mina favoritsaker.)

Russet2 Russet

Servicen var lite sisådär – det tog ett tag att få maten – men min vegetariska macka med svamp, avokado och ett pocherat ägg, bland annat, var väldigt god! Och så så så kul att hänga med mina babes som jag inte träffar lika ofta nu när vi inte jobbar ihop längre.

Kelly S&C

Kelly ska flytta till Paris så tänker att det kanske blir rosé vid Canal St Martin nästa gång jag ser henne istället för kaffe vid Hackney Downs. Efter fikan gick vi och hälsade på mina katter och sedan cyklade Sam och jag ner till Columbia Road. Jättemycket folk pga söndag men mysigt, som alltid.

Columbia Road

Köpte hortensior och eukalyptus  och tog en öl på puben innan jag drog mig hemåt. Söndagskärlek.

Flowers

TRANSLATION: Yesssss to sunny Sundays and cycling along warm streets to meet babes Sam and Kelly for coffee at The Russet, which is what I did today. Hung out there for a while and had such a good veggie sandwich, though the service wasn’t awesome. They have a hidden garden and it’s a really nice space, though – especially when you can sit outside in the sun! Afterwards we went to say hi to my kittens Ziggy and Morris, who are so so close to coming home to me now, and then I ended the day with flowershopping and a beer at the Columbia Road flower market. Sunday love.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +5 (from 5 votes)

2 thoughts on “Sunday sunny Sunday

  1. Pingback: Helgtips i maj | London


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *