London

Clerkenwell Design Week

CDW

Nu har Clerkenwell Design Week börjat i London, en designfestival som hålls i området Clerkenwell i tre dagar (24-26e maj). Jag var där i morse och gillade det mycket. Det är en blanding av utställningar och showrooms, alltså designföretag som slår upp portarna till sina lokaler för besökare. Ett av mina favoritställen var brittiske designikonen Tom Dixons häftiga utställning inne i en kyrka.

Dixon1

En minst sagt ovanligt utställningslokal, men det passar Dixon bra – han brukar skapa annorlunda omgivningar för att visa sina verk; när jag intervjuade honom ifjol hade han gjort ett eget minivaruhus för London Design Festival! Ett annat ställe som är värt att besöka är den fina affären Clerkenwell London, som hade många intressanta designobjekt att titta på (och köpa…).

Clerkenwell London

Kia

Och så finns det lite random kul verk utspridda härochvar över hela området, som vattenfallet som är gjort av gamla arkivskåp.

Filing cabinet

CDW är gratis att besöka, bara att registrera sig på hemsidan, och det är riktigt kul (för att inte tala om inspirerande) för den som gillar design och inredning!

TRANSLATION: I visited fun, inspirational design festival Clerkenwell Design Week today and really enjoyed it – so much to look at! It’s on May 24-26 and is free to visit, you just register on the website, so I’d say definitely go if you’re into product and interior design.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +4 (from 4 votes)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *