London

Mitt London

För ett tag sedan (kanske nån månad sen?) gjorde Res en liten miniintervju med mig om mitt liv i London för hemsidan. Jag länkade aldrig till den, så tänkte lägga upp den här istället 🙂

cajsa2Jag utanför mitt hus för några år sedan

Hur hamnade du i London?
– Jag ville bara prova att bo utomlands i ett halvår efter gymnasiet (nu är det över 13 år sen) och har alltid varit svag för England – framförallt på grund av musiken och modet. Sedan blev det att jag stannade kvar och pluggade här. Och på den vägen är det.

Hur bor du?
– Jag bor i lummiga, lugna De Beauvoir-området i östra London sedan 2009. Området består mest av gamla viktorianska hus och är ett familjeområde med bra pubar och en tjusi deli, som ändå ligger nära Dalston med alla dess klubbar, och shoppingområdet Angel i Islington. Mitt hus är ett slitet men charmigt viktorianskt hus med stor trädgård som jag delar med två kompisar.

Singel/partner/familj?
– Jag är singel… fast snart har jag två kattungar.

Vad är det bästa med att bo i London?
– Det bästa med London är den kreativa ådran som finns här – man har aldrig tråkigt i London. Plus att staden är så stor att man alltid upptäcker något nytt. Utelivet är super, men det jag nog uppskattar mest är att här hålls så väldigt mycket roliga utställningar och andra kulturella tillställningar. Sedan är det en lätt stad att gilla, eftersom britterna är så trevliga och hjälpsamma. Och shoppingen är fantastisk.

Vilket är ditt bästa guldkorn till staden?
– Jag är ju väldigt svag för neonmuséet och caféet Gods Own Junkyard långt ute i Walthamstow i öst. Det är bara öppet på helgerna men är en riktigt rolig upplevelse – som en neongrotta fylld med alla möjliga olika skyltar! I samma industriområde ligger också ett lokalt bryggeri, Wild Card Brewery, och de brukar ha gatumatstånd på sommaren. Defintivt en ovanlig Londonupplevelse!

TRANSLATION: A mini interview that Res did with me for the main site a while ago that I never linked 🙂

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +4 (from 4 votes)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *