London

Champagnetorsdag på hotelltak

Ljumma nästan-sommarkvällar i London är nog det bästa jag vet, och de blir ännu bättre om man kan tillbringa dem på ett tak med en aperol spritz eller annan lämplig sommardrink! Så igår var perfekt läge för att gå till hotellet Mondrians Spring Fling-event. Jag var här förra sommaren också, när de firade fjärde juli.

Blackfriars Bridge

Alltså, det var en sån fin kväll och deras Rumpus Room är också så fint. Igår hade de ett liveband som bara spelade sånger som Uptown Funk, No Diggity och Happy. Helt perfekt hänga- och dricka champagne-musik alltså! Jag var där med min housemate Kasia och vi satt i sofforna och spanade på folk.

Kasia Rumpus Room2

Och så åt vi galet goda snittar – bland annat mini-lobster rolls, pork belly, och ägg med kaviar och GULD:

Egg caviar

Skojar inte. Hängde också ute på deras takterrass som har en av de bästa Londonutsikterna jag vet, och kvällen var rosa och disig och försomrig.

Londonview

Lägg till champagne och ett kul crowd och jag var superlycklig.

Cajsa Carlson

Stannade till niotiden när festen fortfarande var i full gång men Kasia behövde åka hem och jag åka till en annan fest för Clerkenwell Design Week. Kvällar som denna = älskar mitt jobb.

Rumpus Room1

Hoppas också att det är sommar på riktigt nu och att den bara kommer att bestå av såna här ljusrosa kvällar och nätter.

Blackfriars Bridge 1

TRANSLATION: Summer nights in London are my #1 favourite thing and they finally feel close. Last night I wandered across Blackfriars Bridge with my housemate Kasia to attend the Spring Fling at the Mondrian hotel just across the Thames. I was here last summer too, for their 4th of July party, and love their Rumpus Room where the party was held. A good crowd, beautiful view and champagne with raspberries made it a really really great night – and the lobster roll and egg, caviar and GOLD canapées didn’t hurt, either. Hung out at the party til like nine, when Kasia had to go home and I headed to another party for Clerkenwell Design Week. Love my job and #blessed, etc.! Hope summer is here for real now and that it will have plenty more warm, dusky pink nights like this one.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +4 (from 4 votes)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *