London

Junitips

Cajsa Carlson

Slut på denna Bank Holidayhelgen, som var ovanligt lugn och civiliserad – jag skyller på det gråa vädret! Men om bara två dagar är det juni; här kommer lite junitips på större events som händer nästa månad.

villagegreenmarket

Hackney Downs Studios Open Studios

Redan på torsdag slår Hackney Downs Studios upp portarna till sina studios, där man hittar konstnärer, gindistillerier, skivbolag och många andra! De utlovar installationer, drinkar, mat och dans – mer info hittar ni här.

Pizza-sweet-thursday

London Pizza Festival

På söndag är det pizzafestival nere vid Borough Market. Pizza är min favoritskräpmat, och här kommer gräddan av Londons pizzabagare att samlas. Det pågår hela dagen, men man ska nog boka biljetter i förväg. Kostar £28.50 och info hittar ni här. #pizzaforlife

Caribou2

Field Day

Den 11-12e juni är det dags för Field Day-festivalen. Var ju där i fjol och skulle gärna gå i år igen, men har inte styrt upp en biljett än, så det är nog tveksamt om det blir av, om jag inte lyckas få en gratisbiljett på något sätt..! Headliners i år är bland annat James Blake och PJ Harvey -UHM. Biljetter och info här!

the-switch-house-tate-modern-herzog-and-de-meuron-iwan-baan_dezeen_936_0

Switch House

Älskar Tate Modern så himla himla mycket och ser verkligen fram emot att besöka dess senaste tillskott, den helt nya galleribyggnaden Switch House som öppnar den 17e juni. Läs mer om det här och missa absolut inte att besöka om du är i London.

Och slutligen så är det ju också denna månaden som rutschkanan i ArcelorMittal Orbit öppnar. Mycket kul att göra i stan i juni, med andra ord!

TRANSLATION: Some of the fun London things happening in June; see links in texts! Pics 2 and 5 courtesy of the Hackney Downs Studios and the Tate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +5 (from 5 votes)

3 thoughts on “Junitips

 1. Bea

  Ditt liv i London får mig verkligen att vilja flytta dit! Tack för otroligt inspirerande tips. Är så nyfiken, vad jobbar du med? 🙂

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 2. londoncalling Inläggsförfattare

  Hej Bea, gud vad kul att höra! Rekommenderar ju lätt att flytta hit, det är en jäkligt kul stad. Jag är frilansjournalist och skriver mest för FashionMag och Cool Hunting. Och så för Res då, såklart!

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: +1 (from 1 vote)
 3. Bea

  Tack för respons! Det ser verkligen superhärligt ut att bo där och ta del av allt London har att erbjuda varje vecka, och inte bara som turist vid enstaka tillfällen. Gillar också att det går relativt snabbt och enkelt att åka till Sverige om en vill hälsa på familj och vänner etc. lite nu och då.

  Kul med jobbuppdragen också! 🙂

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *