London

Lunch på Kaffeine

Ziggy & Cajsa

Hej hej! Här sitter jag och försöker blogga medan Ziggy äter på mitt hår. Alltså, att ha katt är verkligen livet? Känner mig själv förvandlas till crazy cat lady som tycker att hårätande är helt okej, så kul att hänga med de här kattungarna! Särskilt som jag var i stan och skrev för Design Week idag och inte sett dem på hela dagen. Tänkte tipsa om ytterligare ett fik i centrum som jag provade på lunchen; förra veckan gick jag ju till The Attendant.

Kaffeine Fitzrovia

Idag provade jag Kaffeine; låter svenskt men är australiensiskt och har följaktligen fantastiskt kaffe. Och så har de gigantiska, supergoda mackor – åt en med skinka, ost, kronärtskocka, paprika, pesto och säkert något mer som jag glömt.

Macka

Kostade £5.30 och man blir ungefär lika mätt som efter en middag, så rekommenderas om man är väldigt hungrig på lunchen. Jag är alltid väldigt hungrig på lunchen…

Neon Kaffeine sign

Och så har Kaffeine också fina neonskyltar. Bra fikaställe i stan!

Kaffeine, 66 Great Titchfield Street, W1W 7QJ

TRANSLATION: Hi from home where I’m hanging out with my two kittens and Ziggy is trying to eat my hair. I kinda love it, which I feel is a sure sign I’m heading for cat lady-ness? So much fun to play with the two of them! Especially since I’ve been in town all day, working at Design Week, so they’ve been on their own at home. While I was in town I tried out café Kaffeine for lunch, which turned out to be a good choice – excellent coffee and a gigantic, really delicious sandwich that cost £5.30 but made me feel like I just had dinner, in a good way. Recommend.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)

En reaktion på “Lunch på Kaffeine

  1. Pingback: Best of 2016: Caféer | London


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *