London

Söndagspromenad

Lång, kul lördagskväll igår, som slutade på Bar A Bar i Stoke Newington – hade så så roligt; jättebra musik, och en publik som bestod av folk som designern Liam Hodges och stylisten Anna Trevelyan. Rekommenderar att man går när det, som igår, är kvällen PDA.

Allpress

Idag tog jag det alltså ganska lugnt och började dagen med en kaffe i solen på fina Allpress i Dalston med min kompis Alici. Kändes somrigt och fint, och vi vandrade vidare till Broadway Market för att shoppa på Donlon Books.

Donlon

Donlon2

Det är en av mina mest inspirerande bokhandlar; de har jättemycket fina konst-, mode- och musikböcker och man hittar alltid några stycken som man vill köpa. Men jag höll i mina pengar då, för vi skulle vidare till Columbia Road där vi shoppade loss på två buketter för £5 – jag köpte tistlar och pioner, älskar pioner! Hittade också en tänkvärd vägg för Alici att posa framför.

Alici wall

Och sedan drog jag hem och satte blommorna i vatten och tittar på Orange Is The New Black. Bra söndag.

Flowers

TRANSLATION: Had such an awesome night at PDA at Bar A Bar in Stoke Newington yesterday and started the day today with coffee with my friend Alici at Allpress in Dalston before wandering up to Broadway Market to visit Donlon Books. It’s such an inspirational book store and has a lot of excellent art, music and fashion titles – I always wanna shop here. Ended the Sunday at Columbia Road as usual and now have fresh peonies (favourites!) and thistles in the kitchen.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +3 (from 3 votes)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *