London

Every Player Counts


Football4

Jag var på en sån fin utställning i måndags med min kompis Alex! Every Player Counts av Flora Maclean består av fotografier på kvinnliga amatörfotbollsspelare från hela England.

Football1

Roligt att, såhär i EM-tider, bli påmind om att sporten inte bara utövas av män som tjänar miljoner, utan att det finns hur många unga kvinnor som helst som spelar fotboll på gräsplättar och idrottsplatser över hela England.

Football5

Också kul att spelarna är så mångkulturella; känns som ett långfinger till dem som hävdar att landet är bättre utanför EU. Ett England med stängda gränser gynnar ingen; är livrädd för hur den här förbannade omröstningen ska sluta.

Football3

Football2

Every Player Counts pågår tom den 26e juni på  71a Gallery.

TRANSLATION: Went to a really excellent exhibition on Monday, Flora Maclean’s Every Player Counts at 71a Gallery. Great to, in these Euro cup times when you mainly think of footballers as guys who make millions, see female grassroots football players who play for the love of the game across all of England. Also nice to see so many black and Asian players; felt like a fuck you to those who believe the future of GB is closed borders. The exhibition is on until June 26.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +5 (from 5 votes)

One thought on “Every Player Counts

  1. Pingback: Bank Holiday- och karnevaltips | London


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *