London

Strawberry Hells Forever

Strawberry Hells Forever

Jag får ofta roliga inbjudningar via jobbet och i onsdags var det dags igen. Den här gången var det Camden Town Brewery, som jag har skrivit om flera gånger, som bjöd ut mig till en bondgård i Essex för att plocka jordgubbar för deras nya jordgubbsöl! Typ bästa sättet att tillbringa en sommareftermiddag på? På bondgården fanns det en massa olika Camden-ölställen:

Beer van

CH

Och djur att hänga med. Alpackan var allas favorit, den var både fin och snäll. Tänker att man kanske kan ha en i trädgården hemma som kan hålla katterna sällskap?:

Alpaca

Cajsa

Och så fick vi valla ankor!

Ducks

Och trycka egna T-shirtar och tygpåsar. Har åttioelva olika tygpåsar från pressvisningar, men det här kommer att vara en av dem jag faktiskt använder.

Screenprint Screenprint1

Dessutom fick vi urgod pizza från Luppolo, och så öl förstås.

Pizza

Jättetrevlig eftermiddag och jag ser mycket fram emot att smaka jordgubbsölen, som passande nog heter Strawberry Hells Forever, när den är färdig!

13507121_1143150122414539_4991344375928576768_n

TRANSLATION: Had a really enjoyable day out with Camden Town Brewery, which I’ve written about a few times before, this Wednesday. We were invited to a strawberry farm in Essex to pick the strawberries for new beer Strawberry Hells Forever – can’t wait to taste it. So much fun; got to try herding ducks, screenprint my own Camden Town Brewery tote, drink beer and eat really tasty pizza from Luppolo. Actually drinking one of Camden’s tasty wheat beers, Wit, right now with the Wales-Northern Ireland game. Camden Town also does excellent brewery tours. Yay beer, basically!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +5 (from 5 votes)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *