London

Santigold & Stockholm

Imorgon åker jag till Stockholm igen! Denna gången är det inte på en jobbresa, som sist, utan för att vara helt ledig och hänga med kompisar över en långhelg. Ser ut som om det ska regna hela helgen, men jag är ändå extremt sugen på resan. Om någon har bra Stockholmstips på saker att göra i helgen, eller i allmänhet, får ni gärna kommentera 🙂

The Electric

I förra veckan var jag på ett ställe i London som jag tror att jag inte besökt sen typ 2005 eller så? Electric Brixton, en konsertlokal i söder där jag och en kompis skulle se Santigold, som jag senast såg live för fem (!) år sen på Lovebox.

Santogld4

Santigold1

Hon var, som väntat, superbra live – hennes röst är så häftig, och låter precis som den gör på skiva. Har lyssnat mycket på hennes senaste, 99 Cents, som hon spelade flera låtar från – men hon körde också en massa gamla hits, som Lights Out.. Hade glömt hur många stora låtar hon gjort.

Santigold

Och mot slutet av spelningen fick hon upp en massa folk från publiken på scen, så kul!

Santigold2

Älskade hur mycket alla dansade och det var kul att se en artist som faktiskt lyckades skapa en stor show med ganska små medel! Se henne definitivt live om ni for en chans på en festival eller så, och jag skulle rekommendera Electric som konsertlokal också – den är ganska lagom, storleksmässigt, och ser ut som en gammal teater inomhus, ganska häftigt!

TRANSLATION: I’m going to Stockholm tomorrow afternoon for a long weekend, can’t wait! Really looking forward to just hanging out with friends, exploring the city and maybe doing some shopping while I’m there. Hit me up in the comments field if you’ve got any good Stockholm tips! Last week in London I went to a place that’s much closer geographically but that I also hadn’t visited for a while- the Electric in Brixton. It’s such a great concert venue, just the right size, and I was there to se Santigold, who was really great. Loved when she got lots of people from the audience on stage, and it was fun to see how much people danced. Definitely catch her live if you get the chance, maybe at a festival or smth!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +4 (from 4 votes)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *