London

Revbensspjäll och öl på Duke’s

Min syster Maja är på besök för tillfället! Så kul, och en bra anledning att gå ut och äta/göra kul saker på kvällarna. Igår kom hon och vi gick nästan direkt till amerikanska södern-restaurangen Duke’s Brew & Que, som ligger väldigt nära mig i De Beauvoir.

Duke'sDeras specialitet är revbensspjäll, som är stora och saftiga, och det är kanske egentligen inte ett ställe för vegetarianer – menyn är typ 95% kött? – men min syster åt en sötpotatissallad som var god. Jag körde givetvis på revbensspjäll, eftersom jag aldrig äter det hemma = kul att äta ute.

Ribs

Kostade £13 och då får man mycket kött för pengarna! Samt coleslaw och picklad rödlök. Och så har de olika starka såser, etc. till. Missa inte heller att det är här bryggeriet Beavertown brukade ligga, så deras öl är riktigt god – och rätt prisvärd, iallafall för besökare från Sverige.

MajaAvslutade kvällen med att se Grand Budapest Hotel på Netflix. Mysig, chill onsdag.

TRANSLATION: My sister Maja is visiting at the mo and we started her holiday with ribs (me) and sweet potato salad (her) at Duke’s Brew & Que, where we also drank really really tasty beer – it’s where Beavertown brewery used to be and sells a good selection of their beers. Ended the evening with Grand Budapest Hotel on Netflix; nice, chill Wednesday.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +4 (from 4 votes)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *