London

London Restaurant Festival

Screen Shot 2016-07-27 at 17.17.49

Snabbtips för den som gillar mat och planerar en Londonresa i oktober: London Restaurant Festival hålls hela månaden och har en massa restaurangupplevelser och specialmenyer om man vill äta något extra kul. Boka i tid bara – det säljer ut snabbt! På lanseringsfesten igår fick man prova en massa olika sorters glassar som skapats av några av Londons bästa kockar.

Glass - 1

Roligast att prova var den översta – en salt-ochvinägerglasspinne. Så konstig men märkligt god, salt och syrlig. Bild från min Insta, som ni gärna får följa för fler Londontips <3

TRANSLATION: If you’re into food and in London in October, don’t miss the London Restaurant Festival, which will be on the whole month and have a lot of the city’s restaurants taking part with some exciting food menues. At the launch party last night I got to try a salt and vinegar sorbet, which was oddly tasty. Always fun with innovative food events, so this one could be worth checking out…!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +4 (from 4 votes)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *