London

Torsdagsutställning

Hackney skies - 1

Ugh, den här sommaren är solig och sen regnig och solig och sen regnig och mitt humör är typ likadant just nu, med en massa toppar och dalar. Hoppas på att allt stabiliserar sig snart, eh. Lite senare denna veckan händer det iallfall kul saker: på torsdag är det First Thursday igen, när många gallerier har öppningsfester för sina utställningar.

Till exempel kan man besöka Hoxton Arches för deras ”Meet the Artists”-event där man kan sse och köpa verk från nya konstnärer för £10-£1000, och de utlovar gratis drinkar och livemusik.  Jag är mest sugen på att gå för att de brukar ha bra saker i den lokalen, som Lazy Oaf-lanseringen för några år sen!

Nära ligger KK Outlet som även de har ett öppningsevent, för sin utställning om människor med funktionsnedsättningar som gör fantastiska saker:

Superhumans_Flyer_31st

Mer info här. Slutligen, om ni är längre österut, missa inte supercoola Brothers of the Stripe Stour Space, som också är ett så fint ställe att besöka. Ligger i Hackney Wick och jag har skrivit om det här innan. Ses kanske på torsdag!

Stour-Space-FT-Listing-August-2016-pic-1170x655

TRANSLATION: Ugh, the weather is rainy and then sunny and rainy and then sunny and my mood is pretty much the same at the moment 🙁 hoping it will all stabilise soon. Later this week there’s fun stuff happening though; above are a few gallery openings to check out on Thursday!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +6 (from 6 votes)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *