London

Prick London

Prick - 1 (1)

Trädgårdssaker och butiker i London har jag skrivit om en del tidigare, och nu har det kommit en helt ny nära mig som defintivt är värd att kolla in!

Prick - 1 (5)

Prick säljer såklart, som man hör på namnet, mest kaktusar men även en del succulenter, och så har de extremt fina blomkrukor. Jag svängde inom och pratade med ägarinnan Gynelle idag, om kaktusar, Georgia O’Keeffe och öknen. Så kul med någon som brinner så mycket för något att de liksom bara måste göra något av det.

Prick - 1 (2)

Gynelle på Prick

Prick - 1

Jättefin liten butik nära Dalston Junction som ni absolut borde gå till om ni är sugen på en ökenväxt. Och Gynelle är en medlem av The British Cactus and Succulent Society (klart att det finns ett sånt i det här landet liksom) om ni behöver kaktusråd…!

Prick - 1 (4)

TRANSLATION: I’ve written about gardening shops and things here before, and today I visited a really nice new store in my neighborhood that definitely deserves a mention! Gynelle’s shop Prick focuses, as you might imagine, on cacti, and she has some succulents and really beautiful pots as well. She’s also a member of the British Cactus and Succulent Society (OF COURSE there’s such a thing as the British Cactus and Succulent Society…!) so if you have any cacti-related questions I’m sure she can help. So nice to see people who are passionate and driven enough to start their own thing! And it’s a really nice shop, close to Dalston Junction.

Prick

492 Kingsland Road, E8 4AE

http://www.prickldn.com/

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +5 (from 5 votes)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *