London

The Italian Gentleman

CTB - 1 (5)

”The Italian Gentleman” var den senaste ölen från Camden Town Brewery och i förra veckan fick jag komma till Pizza Pilgrims i Soho för att prova den. En 5% saison som gjordes av Camden och italienska Birra del Borgo och som hade smak av jasmin, citron och apelsinblommor = mina favoritlukter i hela världen!

CTB - 1 (1)

Inte konstigt att den var god. Och så hade de skapat tre olika pizzor som man fick rösta på för att hitta den som gick bäst ihop med ölen. Jag röstade på vinnaren, som hade gorgonzola, courgette och rosmarin. SÅ god!

CTB - 1 CTB - 1 (3)

Det var mycket folk på eventet och så fick man solglasögon för att skapa lite extra laid-back Italien-stämning sådär.

CTB - 1 (4)

Sorgligt nog kan man inte prova ölen längre eftersom den var en enveckas-special, men jag hoppas VERKLIGEN att den kommer tillbaks; en av de godaste jag druckit på länge.

CTB - 1 (2)

Jag kan iallfall varmt rekommendera Pizza Pilgrims mat, och Camden Town Brewery är som alltid värt ett besök för den som gillar öl!

TRANSLATION: I got to try the wonderful new saison beer The Italian Gentleman with Camden Town Brewery and Pizza Pilgrims last week! It was made using wild Einkorn wheat and French saison yeast, infused with jasmine, lemon and orange blossom – my favourite ever smells – and tasted SO good. Sadly it was a one-off but I really hope they bring it back; one of the best beers I’ve had in a while. At the event it was combined with three pizzas and you got to vote for the winner. Happy to say my fave won, the courgette, gorgonzola and rosemary pizza! Such a nice thing to do on a Monday and I can warmly recommend Pizza Pilgrim’s food. And as always, a visit to Camden Town Brewery is a great idea if you like beer.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +5 (from 5 votes)

One thought on “The Italian Gentleman

  1. Pingback: Cocktails och pizzatorsdag i Shoreditch | London


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *