London

POPdown by Cuisson

POPdown - 1 (1)

Sist jag var i den här byggnaden i Southwark var för Bompas & Parrs superhäftiga alkoholmoln! Men igår var jag tillbaks igen för ett matigare event. (Sorry för dåliga mobilbilder, glömde min kamera 🙁 )

Last time I was in the building above, in Southwark, was for Bompas & Parr’s super cool alcohol cloud (or ”breathable cocktail”),, but yesterday I went here for a more food-related event. (Apologies for crappy phone pics, I forgot my camera 🙁 )

POPdown - 1 (2)

Nämligen Cuissons pop-up-restaurant POPdown, som serverade någon av den godaste japanska maten jag ätit i London! Menyn var helt fantastisk och innehöll fem små rätter, bland annat ceviche, fräscha syrliga sallader, anka och fläskkött. Alla ingredienser kom dessutom från Borough Market som ligger precis bredvid.

Cuisson’s pop-up restaurant POPdown served some of the best Japanese food I’ve had in London, SO good. The menu when I was there (it changes regularly) included ceviche, duck, pork loin and a prawn wanton, and was crazy delicious. And all their food comes from Borough Market next door.

POPdown - 1

Kan verkligen rekommendera om du vill ha en god matupplevelse! Kostar £45 och sen kostar drinkar utöver det, så det är inte billigt, men maten var verkligen fantastisk.

Really recommend if you want to spend a bit extra on really good food! Costs £45 and drinks are extra, but the food really was crazy enjoyable.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +3 (from 3 votes)

One thought on “POPdown by Cuisson

  1. Pingback: Japansk mat & videokonst | London


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *