London

Helg igen

Tiden går så fort fort fort nu när jag jobbar heltid – känns som om helgen just börjat men det är redan söndag…! I mobilen såg min helg ut såhär:

Time’s moving really fast now that I’m working full time – feels like the weekend just started but it’s already Sunday! My weekend so far looked like this through my mobile:

Friday - 1

På fredagen var jag bland annat på födelsedagsfest på roliga NT’s på Netil House. Gillar inredningen mycket och det var kul folk! Stannade inte så länge, dock, eftersom jag skulle till en annan födelsedagsfest (kvällens tredje!) i Stoke Newington. Som också var superkul – det blev en lång kväll. På lördagen chillade jag i princip bara hemma med mina två katter:

Went to a birthday party /one of three that night..) at lovely NT’s at Netil House on Friday! I love the interior and it was a good crowd. Didn’t stay there for very long though, as I had another bday party to go to in Stoke Newington, which was brilliant as well – it became a long night and I mainly spent Saturday chilling at home with my cats because of it:

Friday - 1 (1)

Lyckades dock ta mig ut för att köpa mat och upptäckte att Sainsbury’s, den stora mataffären, i Dalston numera har en hylla med hur mycket grejor som behövs för att laga asiatisk mat som helst! YESSS.

But I did manage to get out to buy food and discovered that Sainsbury’s in Dalston has a shelf with everything you need for cooking Asian dishes! SO HAPPY.

Friday - 1 (2)

Gjorde följaktligen supermycket kyckling med cashewnötter och två sallader. Värdig lördagsmiddag.

So of course I ended up making a ton of chicken cashew stir fry and two side salads. Pretty decent Saturday dinner.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +4 (from 4 votes)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *