London

Tisdagsutställning och italiensk mat

Tisdag - 1
Yahoo, det är lördag! Så skönt/kul/avkopplande, har gjort så himla mycket saker denna veckan. I tisdags drog jag på en utställning för att fira at Muji funnits i Europa i 25 år. De visade ursnygga affischer från gamla reklamkampanjer – fisken var min favorit.

Yay, it’s Saturday! So nice/fun/relaxing, it’s been a really busy week. On Tuesday I went to an exhibition to celebrate Muji’s 25 years in Europe, which displayed really nice posters from old Muji campaigns – the fish was my favourite.

Tisdag - 1 (1)

Kollade på lite mer konst…/watched some more art…

Tisdag - 1 (3)

Drack lite öl…/drank some beers…

Tisdag - 1 (2)

Sedan gick vi för att äta tisdagsmiddag på Polpo.

Afterwards we went for a Tuesday dinner at Polpo.

Tisdag - 1 (4)

Hängde med mina finaste, Jenny, Alex och Nicole.

Hung out with the best people, Jenny, Alex and Nicole.

Tisdag - 1 (5) Tisdag - 1 (6)

Alla skaldjursrätterna var superba och minipizzorna och köttbullarna också! Gillade dock inte nötköttsragun eller fläskköttet med linser, ganska smaklöst, så satsa på fisk och pizza om du ska hit. Mysigt liten restaurang också – en del av en restaurangkedja men ändå trevlig!

Loved all the seafood dishes and the mini pizzas and meatballs, but the beef ragu and pork with lentils were a bit bland and boring. Polpo is part of a restaurant chain but pretty cosy, so definitely a nice place to go for some food!

Tisdag - 1 (7)

Och sen vandrade vi vidare genom Chinatown. Mysig tisdag!

And then we walked on through Chinatown. Such a nice Tuesday!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +7 (from 7 votes)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *