London

Skridskoåkning på Somerset House

Somerset House ice skating - 1 Varje år har kulturcentret Somerset House en skridskobana på gården utanför, och i år blev jag trevligt nog inbjudan att prova den innan den öppnar den 17e! Tog med mig min kompis Sam och drog dit i morse.

Each year, culture centre Somerset House opens an ice rink in its courtyard, and after wanting to try it for approximately all of the 14 years I’ve lived in London, I was kinda thrilled to get an invite to do so before it opened to the public this year! So this morning, me and my friend Sam went to check it out.Somerset - 1

Somerset House ice skating - 1 (2)

Det var perfekt skridskoväder – soligt och 10°, Och isen var så blank och vacker när de precis hade putsat den…

It was perfect skating weather – sunny and 10°. And the ice was so beautiful and shiny when they’d just polished it…

Somerset House ice skating - 1 (1)

…innan folk började åka. Jag och Sam kom in i det hyfsat fort och ramlade inte en enda gång. Sam var dock rätt mycket snabbare än mig, eh.

…before people started skating. Me and Sam got into it pretty quickly and didn’t fall over once! She was quite a lot faster than me tho, eh.

Somerset House ice skating - 1 (3)

Superkul och stämningsfullt! De har bra skridskomusik att åka till, och så har lyxiga mataffären Fortnum & Mason skapat en lodge där man kan äta och dricka, och en Christmas Arcade där man kan shoppa julklappar. Inte fel, alltså.

A lot of fun and really gets you into the winter spirit! They’ve got good music to skate to, and luxurious food store Fortnum & Mason has created a lodge where you can eat and drink, as well as a Christmas Arcade where you can buy gifts.

Cajsa Lykke Catrlson - 1

Att åka skridskor här är ungefär så juligt det kan bli i London! Kostar från £7.50 och jag skulle rekommendera – och kommer förhoppningsvis själv göra – ett besök på en av deras klubbkvällar! Skulle själv helst gå på U Suck när det kommer att spelas ”break-up bangers, pop-hits and power anthems” (hur bra?) eller Peckham-radiostationen Balamiis kväll.

Skridskobanan är öppen från den 17e november till den 15e januari, men det är nog smart att boka ganska snabbt, det brukar vara populärt!

Somerset - 1 (1)

Going skating here is about as Xmassy as it gets in London! Costs from £7.50 and I’d definitely recommend – and hopefully will be – attending one of their club nights too! I’d choose U Suck, which will play break-up bangers, pop-hits and power anthems (sounds so good!), or Peckham radio station Balamii’s night.

The ice rink is open from November 17 to January 15, but it’s probably wise to book it quickly – it tends to get busy!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +5 (from 5 votes)

4 thoughts on “Skridskoåkning på Somerset House

 1. Lisa

  åh men det är ju exakt en sån jacka jag vill ha! färga var hon har köpt den <3

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 2. londoncalling Inläggsförfattare

  Aha! Den är från Topshop men hon köpte den på eBay, så finns nog inte längre 🙁 Zara har en massa leopardpälsar i London dock!

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 3. Pingback: Londontips till helgen | London

 4. Pingback: Covent Garden-mat & Somerset House | London


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *