London

Onsdagscocktail på 45 Jermyn Street

 

45 Jermyn Street - 1

Fick en sån fin inbjudan till att prova tjusiga restaurangen 45 Jermyn Street, som ligger på just 45 Jermyn Street i Mayfair, igår. Den hade lanserat en ny ”trolley menu” och kvällen började med cocktails, utsökt kaviar, och snacks.

I received the nicest invite recently to try the trolley menu at elegant restaurant 45 Jermyn Street, which is located, like you’d imagine, at Jermyn Street in Mayfair. It has launched a new ”trolley menu” and the evening began with cocktails, beautiful caviar and snacks yesterday.

45 Jermyn Street - 1 (2)

45 Jermyn Street - 1 (5)

Sedan blev det dags för maten, som lagas framför ögonen på dig på en liten matvagn!

And then it was time for the food, which is cooked on the trolley in front of you!

45 Jermyn Street - 1 (1)

Biff Stroganoff…/Beef Stroganoff…

45 Jermyn Street - 1 (3)

…som flamberas! / …which they flambéed!

45 Jermyn Street - 1 (4)

Godaste biff stroganoffen jag ätit, så himla mycket smak. Tillagad på biff från Irland som saltats i rum där väggarna är gjorda av himalyanskt salt…! Hade gladeligen ätit det till kvällsmat varje dag.

Best beef stroganoff I’ve had, so much flavour. It was made from Irish beef that had been cured in a room with walls made of Himalyan salt..! Would happily eat it for dinner every night.

45 Jermyn Street - 1 (6)

Avslutade den fantastiska middagen med en ”float” med rom, amadine, kaffesirap, och glass. Ehm, yum. Sedan stack jag till Shoreditch för att gå på en date och en annan journalist bara ”så Sex and the City!” Jag undrar bara, var är min New York-lägenhet och designergarderob? Men det var verkligen en supertrevlig onsdag, och det är en snygg restaurang – med riktigt god mat.

Finished the awesome dinner with a float that included rum, amadine, coffee syrup and ice cream. Ehrm, yum. And then I went to Shoreditch for a date and a fellow journalist was like ”that’s so Sex and the City!” So now I wonder where my New York apartment and designer wardrobe are? But honestly, such a great Wednesday, and 45 is a really nice restaurant – with great food.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +3 (from 3 votes)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *