London

Engelsk jul i Sverige

Screen Shot 2016-12-23 at 14.52.50

Ok, nu är jag i Arlöv och ska fira svensk jul med familjen! Ser SÅ mycket fram emot sill och all annan julmat. Julmat = kanske det bästa med julen, eftersom jag kan köpa saker jag vill ha själv nu? Har också bott i London så länge att jag fått börja ta med engelska julspecialitéer hem – den här gången blev det mince pies och christmas pudding. Tycker inte särskilt mycket om christmas pudding, en konstig fruktkaka som jag tror är ångkokt (det här låter fel) men min mamma gillar det. Och mince pies är ju supergott. Hoppas ni har en fin jul, var ni än firar den!

Celebrating Christmas with my family in Sweden, so nice! Am mainly looking forward to the Christmas food (since I can buy things I want myself now, although presents will obviously be really nice too..) and especially the herring. YES HERRING. And now I’ve lived in London for so long that I’m tasked with bringing home English Christmas specialities – mince pies and Christmas pudding this time. Not a fan of the pudding but my mum likes it, and I love mince pies. Hope your Christmas is great, wherever it is!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 4 votes)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *