London

Dumplings i Chinatown

Ikväll åt jag dumplings i Chinatown med min kompis Ellie och tänkte tipsa om stället lite snabbt. Dumplings Legend är en klassisk Chinatown-restaurang med fina, röda lyktor och dumplings som görs för hand inne på restaurangen – man kan se när de tillverkar dem!

Had dumplings in Chinatown with my friend Ellie and wanted to give a quick tip about the place. Dumplings’ Legend is a classic Chinatown restaurant with pretty red lanterns and dumplings that they make by hand at the restaurant – and you can see them being made!

Dumplings Legend - 1

Vi beställde vårrullar och gurka med chili (min favorit, gör sån här sallad hemma ibland..!) | We had springrolls and the cucumber and chili salad (love that and make a similar one at home sometimes..!)

Dumplings Legend - 1 (2)

Och en massa dumplings! Vanliga ångkokta dumplings men även siu long, dumplings med soppa i. | And a lot of dumplings! Normal steamed ones but also siu long, soup dumplings.

Dumplings Legend - 1 (1)

Gott och bra ställe att äta på i Chinatown! Och betalar man kontant så får man rabatt på notan. Dagens Londonmattips. | Tasty and a nice place to eat at in Chinatown! And if you pay cash, they give you a discount on the bill. Today’s London food tip.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +5 (from 5 votes)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *