London

California Dreamin

Om lite över en månad åker jag till LA i elva dagar för en kompis födelsedag. Ser fram emot det så otroligt mycket! Tills dess lyssnar jag på den här på repeat. Älskar Lana och Ride är en av mina favoritlåtar, och den här är nästan lika bra:

In just over a month I’m going to LA for 11 days for a friend’s bday. Looking forward to it so incredibly much! Listening to this on repeat in the meantime. Love Lana and Ride is one of my favourite songs, and her new one is almost as good.

Och tittar på (kanske inte helt fantastiska, to be fair) Duchovny-serien Aquarius som finns på Netflix i England nu. Tror att de la pengar de borde spenderat på bättre manusförfattare på att köpa sångrättigheterna till alla sextiotalslåtar de kunde komma ihåg, men jag är ändå mest in it för musiken och stilen.

And I’m watching the, to be fair not fantastic, Duchovny-series Aquarius on Netflix UK. I think they spent money that shoulda maybe gone towards a better script on buying the song rights to all the Sixties songs you can possibly think of, but I’m mainly in it for the music and style tbh.

Vill man ha en bättre fiktiv story som inspirerats av Charles Manson så är The Girls helt fantastisk. Läste den på ett hett tak när jag var i New York i fjol och läser kanske om den på en het strand i LA…

If you’re after a better fictionalization of the Manson murders, The Girls is an incredible novel. I read it on a hot roof in New York last year and may re-read it on a hot beach in LA…

the-girls-emma-cline-evie

LA-tips mottages tacksamt! Hit me up with any LA tips you’ve got!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +3 (from 3 votes)

One thought on “California Dreamin

  1. Pingback: Instagram, ny resväska och lördagstips | London


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *