London

Nattåg från Dalston till New Cross

För några dagar sedan gick Londons borgmästare, Sadiq Khan, ut med nyheten att Overgroundtågen mellan Dalston och New Cross kommer att gå även nattetid på fredagar och lördagar från och med den 15e december. Så glad för detta, kommer att göra det ännu lättare att ta sig hem när man varit i söder – ser fram emot att det utökas ännu mer. Kommer bli super när det går så långt som till Peckham! Men så bra, och kanske lite extra användbart såhär lagom till nyår för många.

Sedan East London Line öppnade 2010 (!) har jag känt att det varit rätt mycket smidigare att ta sig runt i öst (särskilt som det inte fanns någon tunnelbana alls här är innan..) Jag brukar ta den från min lokala station, Haggerston, som har den snygga målningen på bilden. Här kan ni läsa mer om nattågen 🙂

2-copyright-john-strurrock-100427_068_m

Foto, John Strurrock

A few days ago the Mayor of London, Sadiq Khan, announced that the Overground trains between Dalston and New Cross will start running nights on Fridays and Saturdays from December 15th. I’m so happy about that; it’ll make it quite a bit easier to get home from South. Can’t wait for it to expand even more, it’ll be great when it runs night to Peckham! But it’s so good already, and might be a bit extra useful for a lot of people as New Years is coming up.

Since the East London Line opened in 2010 (!) I’ve felt that it’s a lot easier to get around in east London, especially since there was no tube at all here before. I usually get the overground from my local station, Haggerston, which has the nice painting you can see in the pic. Read more about the 24-hour service here! 🙂

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +4 (from 4 votes)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *