London

Malmödagar

Malmö - 1

Snabbhej från Malmö! Här är grått men mysigt och jag tar det lugnt med min familj (och reashoppar en massa…) | Quick hi from Malmö! It’s grey but cosy and I’m chilling with my family (and spending a lot of money in the sales…)

Malmö - 1 (2) Malmö - 1 (1)

Tänkte tipsa om ett Malmömåste: Saluhallen! Åt supergoda nudlar på Pink Head Noodle Bar, vars nudlar håller världsklass (eller iallafall Londonklass, eftersom jag aldrig varit i Asien.) Tillbaks till London imorgon – vi ses där!

Wanted to let you in on a Malmö-must: Saluhallen, an incredible food court! Had great noodles at Pink Head Noodle Barwhich sell world class (or at least London class, since I’ve never been in Asia) noodles. I’m back in London tomorrow; see you there!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +6 (from 6 votes)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *