London

🌮Blue jean baby, LA lady🌮

Avslutade en lĂ„ng, hĂ€rlig bank holiday med att boka biljetter till Los Angeles i oktober! Tio dagar med palmer lĂ€ngs motorvĂ€garna och mat pĂ„ Chateau Marmont och hiking och musikfestival i öken och drinkar pĂ„ Pappy + Harriet’s och de mest rosa solnedgĂ„ngarna nĂ„gonstans 💗

Finished a long, lovely bank holiday by booking tickets to Los Angeles in October! Ten days of palm trees along the freeway and food at the Chateau Marmont and hiking in the canyons and a music festival in the desert and drinks at Pappy + Harriet’s and the most pink sunsets there are 💗

Here are some posts from my last visit to the city:

Hiking i Runyon Canyon och mÄndagsmodernism

Söndag i LA med flea market, konst och parkhÀng

Andra & tredje dagen i LA

Sista tipsen frÄn Los Angeles

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +4 (from 4 votes)

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *