London

Christopher Kane-sample sale

 

Ett hett tips för den som gillar mode och att spara pengar (vem gör inte det?): engelska designern Christopher Kane har en sample sale idag och imorgon i östra London!

A hot tip for anyone who likes fashion and saving money (who doesn’t?): The Christopher Kane sample sale, which is on today and tomorrow in east London!

Jag ska spara pengar till min Los Angeles-resa nästa månad men kunde inte motstå den hör röda kjolen med nakna kroppar på! Kostade £39 istället för flera hundra som hans saker brukar, och jag älskar den. Här fanns mycket fint till väldigt, väldigt förmånliga priser! Info hittar ni här.

Im saving money for my LA trip next month but couldn’t resist this awesome red skirt with naked bodies on it! Cost £39 instead of the hundreds of pounds his stuff usually fetches, and I love it. The sale had a lot of beautiful things at really great prices! Info about it here.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +5 (from 5 votes)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *