Marrakech

Yoga under olivträden

När den svenska vintern och mörkret börjar gå en på nerverna, så kan man ladda batterierna med en yogaresa i solen! Under Mars månad anordnar vi två olika yogaresor till Marrakech.
yogaUnder båda resorna bor man på Auberge Tameslohte som ligger i en olivodling ca 15 min från Marrakech på väg mot Atlasbergen. Om solen skiner några av sina 320 dagar om året, så startar varje morgon med yogapass under olivträden.
Domaine de Tam - 600 m2

YOGA WEEKEND med Sandra Pandevski
9-12 Mars anordnas en trenätters weekendresa med yogainstruktören Sandra Pandevski av Go Active
Under denna weekend kommer du få chans att fördjupa dig i olika former av yoga. Det krävs inte att du har några förkunskaper i yoga, det enda du behöver är öppenhet och nyfikenhet. Yogan på denna resa handlar inte om att behärska svåra positioner utan om att finna nuet och att bli stärk såväl fysiskt som mentalt.
S
Sandra har en gedigen utbildning hos Global Yoga, Vinyasa utbildning med Simon Park från Philadelphia, Yin Yoga med Magdalena Mecweld samt workshops för Shiva Rea, Bryan Kest, David Regelin, Susanna Garcia Blanco mfl.
Hennes klasser är dynamiska och bygger på att skapa en balans mellan yin och yang, att finna en puls i lugnet och ett lugn i pulsen.

Förutom yoga så kommer vi även ha en guidad heldag i Marrakech med ”hemma-hos-lunch” på Riad Saba och även prova två av Marrakech bästa restauranger. Det finns tid och möjlighet att köpa till aktiviteter såsom hammam och spabehandlingar.
Piscine 02

OM DU INTE HAR MÖJLIGHET ATT VARA MED PÅ DENNA RESA SÅ FINNS DET YTTERLIGARE MÖJLIGHETER…

Yogaresa med Tia Tumbe
12-16 Mars så anordnar Ask Mr Nilsson en fyranätters resa med Tia Tumbe som yoga instruktör.
hennadesignTia Tumbe är utbildad yogalärare i Kundaliniyoga, Hatha-, Ashtanga- och Yinyoga, och arrangerar både kurser och resor med yoga i fokus. Hon har också de senaste åren skrivit flera böcker om yoga och hälsa, bland annat Yogadagboken och Yoga & Jogga – den optimala träningskombon (tillsammans med Jenny Sunding).
I december kommer hennes nya bok Detox lifestyle.
Mulor tar liftare
Utöver yogapassen inkluderas även guidad promenad i Marrakech med lunch hemma i vår Riad Saba; Heldag i Atlas bergen (klicka på länken för att läsa mer om denna); besök på Jardin Majorelle (som du kan läsa mer om i bloggen Yves Saint Laurents Marrakech ) samt en helkväll på den läckra restaurangen Jad Mahal
yoga 2

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *