Ibiza

Moving the Love to Ibiza

Jag ger tillfälligt upp mitt liv i Barcelona och flyttar hela mitt fokus till lilla Baleariska ön Ibiza. Nostalgiskt kanske… eller kanske inte. Jag är nöjd med beslutet. Den senaste tiden har jag bara varit här ändå, men behållit min lägenhet i BCN, men nu på grund av olika omständigheter kommer jag hålla mig helt till Ibiza för ett tag.

Min slutsats om Barcelona som stad är att den är helt fantastisk att besöka, men inte så helt fantastisk att bo i. Det är högljutt, tunna väggar, hata grannarna är något ALLA gör, det dricks för mycket alkohol och det sovs för lite. Men det är kul. Sjukt kul.

Underbara små tog med sol och kall öl, underbara små trånga gator med alla regnbågens lukter (uäää) och sjukt god mat från alla väldens hörn. Sjukt nicea människor har jag mött och många historier har korsat min väg.

Jag tänker gå igenom alla mina bilder från BCN i dagarna och göra en tribute-to-Barna-blogg. Comin soon!

För nu är det full rulle med planering inför evakuering av lägenheten, som måste ske hastigt och lustigt då det inte var planerat in i kalendern men måste hända NU… innan vi flyger till Tel Aviv! Definitivt spännande att se om vi landar mitt i ett krig… UUUps.

Varma Hälsningar från mitt lilla skrivbord i vårt hus på landet mitt i mitten av en liten ö i Medelhavet. Trevlig Helg!

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *