Ibiza

The Buddha House Retreat

Ilona har bott på Ibiza sedan 1979 och leder detox, fasting och retreats av olika slag i The Buddha House  högt uppe på ett berg i norra Ibiza. Olika slags events anordnas där och vi är där med jämna mellanrum för olika fester och gatherings. Det judiska nyåret, Rosh Hashanah, firades i September här uppe till exempel, och nu i helgen var vi där för ett högt hemligt och väldigt speciellt event. Här uppe lyser stjärnorna och man känner sig långt borta från den lilla världen där nere. Healing och tystnad, leenden och klarhet.

Men att bara vara på Ibiza är också healing. Denna ”camino”- typ grusväg, gång- ligger precis utanför byn Sant Llorenc i norra Ibiza. Den är typisk för ön- full av blommor, färg och romantiska landskap. Fåglar kvittrar och solen värmer.

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *