Ibiza

Lunch på COMO i Santa Gertrudis

Igår i det piskande regnet träffade jag min kompis Anna som är halv finsk halv svensk och pratar svenska och också är gravid och också yogalärare och också flyttat hit från Barcelona till sin Israeliska pojkvän. Vi blir fler och fler såna här kombinationer: Sverige och Israel. Fredsprocess?

I all fall så hade vi tänkt äta på Musset, men där var helt fullt. Det var Día de Baleares, alltså Baleariska Dagfen, och det är alltså en fiesta. Spanien har en enorm mängd fiestor och särskilt då lokala fiestor med lokala helgon och ferior och karnevaler och dagar för detta och det andra. Det känns ibland som att man aldrig någonsin kan komma någonvart för det är alltid en fiesta som hindrar en. Men samtidigt så är det ju just den livsstilen vi utlandssvenskar i Spanien vill ha- mindre stress, mindre prestation- och mer livskvalité.

Så vi gick till COMO istället, som är ett fräscht ställe inrett i vitt och trä. Dom har stora fönster mot gatan och terassen på framsidan, och på sommaren finns en patio innanför som också är öppen. Jade Jagger rekommenderar denna restaurangen som en av sina favoriter på ön. Dom har en prisvärd meny och bra service och mysig musik.

Och just nu har Ibiza-fotografen Cat Milton som specialiserar sig på iPhone fotografi med landskapsbilder från Ibiza, en färgrik fotoutställning som är en skön kontrast till allt det vita inne på COMO.

Jag har även hört ryktas att COMO’s mojitos är heeeelt fantastiska. Så fort jag kan dricka igen ska jag verifiera detta!

Följ mig på instagram! @lindusja

 

 

 

 

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *