Ibiza

Innan Regnet

Precis före regnet. Fåglarna kvittrar. Påfåglarna som bor en bit bort på en farm skriar högt. Åsnan några hus bort skriar den med. Jag hör ugglor och tuppar. Det känns som det sjuder av liv i jorden jag trampar barfota i. Trädet är fullt av gröna, ännu omogna aprikoser. Det mörknar och molnen ser tunga och mörka ut, på väg att spricka när som helst.

Dom tidiga turisterna är besvikna. Dom kom ju för att få sol. Vi andra tycker kanske mest att det är skönt med regn. Som omväxling och för den torra jorden. Senaste veckorna har varit som svensk högsommar och än är det många månader framför oss med bara sol, sol och mera sol. Så jag välkomnar regnet. Och nu ska jag ta mig en välbehövd siesta.

Hasta Luego!

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Innan Regnet, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *