Ibiza

Annorlunda Fredag

Idag tog jag semester från mitt vanliga liv och började dagen i Sant Josep. Jag är nästan aldrig där- och det var just därför jag körde mot denna delen av ön. Ibland blir jag tokig av att bo på en sån liten ö… alla känner alla.. inget nytt…

Men här har jag aldrig varit- på Raco Verd- fantastiskt ställe! Drack en Frappuccini och njöt av en enorm soffa. Menyn är mexikans-spansk, och dom använder ekologiska produkter och har härliga frukostar med grekisk yoghurt och musli- sånt där hälsosamt som det kan vara svårt att hitta i croissant-sydeuropa vid frukostdags.

Jag körde sen till byn Es Cubells, som ligger högt och dramatiskt och har en fantastisk utsikt.

Vi valde en av stränderna- den med den kända fiskrestaurangen Ses Boques- och hittade skugga bland båthusen.

Pi var glad som ett barn och sprattlade som en fisk på torra land när jag doppade honom i det salta, klara vattnet,

Sen la jag honom med utsikt under Carmen när jag hoppade i vattnet och doppade mig i två sekunder. Allt sker snabbt när man är med bebis!

Jag tror vi kommer ha mycket kul tillsammans. Vi käkade helgrillad Dorada på Ses Boques. Det var utsökt. Personalen höll Pi medan jag åt. Det kallar jag service!!

Tillbaka till mitt vanliga liv. Skönt att ta en paus ibland.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *