Ibiza

No November Rain

Jag pratar massor om regn. Jag saknar regn när jag bor i Spanien. Jag älskar när det väl regnar. Jag blev galen av lycka varje gång jag hade turen att hamna på ett ställe i Asien eller Afrika eller Sydamerika med tropiska regnstormar. Ljudet av tunga droppar som faller på tjocka, djupt gröna bananblad. Ren och skär lycka för mig. Men när jag bor i Sverige eller i London där det regnar hela tiden, uppskattar jag dagarna med kristallklar himmel och gyllene sol. Jag gillar det som inte är normen, helt enkelt. November Ibiza 2013. Vanligtvis med stormar och regn och kallt och fuktigt. Men icke detta året. Moln, ja, men bara som perfekt bakgrund för fotografi.

Som här till exempel. Ett perfekt moln på en perfekt himmel med en perfekt sol på en perfekt promenad genom Dalt Vila, Ibiza Stad,en solig dag i November.

Så just detta gör att varje dag blir som en gåva. För EGENTLIGEN ska det vara regnigt och blåsigt och jävligt och kallt. Så nu njuter jag som bara den av alla dessa vackra dagar med 25 grader och sol och härligt hav och fantastiska stränder…

Jag älskar Ibiza just nu, för det är  oförutsägbart. Fantastiskt. No November Rain. Just Sun.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *