Ibiza

Happy Chinese New Year från Phnom Penh, Kambodja!

Det är Kinesiskt nyår- Hästens år! I dagarna tre har det känts som fest och långhelg i Phnom Penh, som har en stor kinesisk population. Alla kinesiska affärer och restauranger och marknadsstånd har varit stängda, vilken ännu mer får en att inse hur stor kinesiskt community som finns här. Stora altar med alkohol, papperspengar, rökelse och frukter har lagts fram för Good Luck and Prosperity framför hem och businessar, och många restauranger har specialmenyer för festen.

I morgon måndag är det som vanligt igen- back to business!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Happy Chinese New Year från Phnom Penh, Kambodja!, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *