Ibiza

En helt vanlig morgonsörja i Phnom Penh

Om man tittar noga på denna bilden så ser man att denna läckra nygjorda smoothie är i luften, på väg att krascha i golvet i tusen bitars-sörja, en sörja dagligen tillverkad av min son, snart 10 månader. Jag tror jag har koll på allt men i detta fallet har vi bildbevis på att så är det alltså inte. Jag gör något annat, jag ser inte vad, tror jag bråkar om teskeden som kom med mitt kaffe, som min son gärna vill hålla i men jag är extremt kaffesugen och håller inte med, samtidigt tycker han att smoothien ser mumsig ut och vill grabba tag i den och samtidigt tar en engelsk man denna bilden… Phew.

Vi befinner oss på FCC i Phnom Penh- Foreign Correspondents’ Club. Exotiskt, kolonialt och det andas expat-känsla. Vi har varit här flera gånger för happy hour och middag, och det är alltid FULLT med folk. Att det skulle vara ett legendariskt ställe för journalister och korrespondenter är ett rykte FCC själva har skapat. Dom har inte funnits SÅ länge, sedan 90-talet. Men, men… det är fint, och god mat, och sjukt gott kaffe.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *