Ibiza

Solig Söndag på Landet

Ibiza’s natur är storslagen på ett litet, gulligt och pittoreskt sätt. Allting är bara så himla sött, perfekt och Astrid Lindgren-likt. Vi brukar ta bilen på helgerna och bara köra, svänga av på en ”camino”- grusväg- och se vart vi hamnar. Idag hamnade vi på en liten bondgård. Den hade får, getter, lamm, hundar, höns och en häst som var extremt vänligt sinnad. Baby Pi var lite misstänksam, även jag, då jag växt upp i Malmö och knappt sett en riktig häst under min barndom och är lite så där löjligt stadsrädd för djur. Men det hoppas jag att min son inte kommer att bli, och med en pappa som växt upp på ungefär samma sätt som på Ibiza, och som älskar djur och natur och är väldigt bekväm med hästar och allt annat, hoppas jag att han kommer att ha en mycket naturligare inställning till djur och inte vara så tramsig som jag är.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Solig Söndag på Landet, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *