Ibiza

Hippie-Ibiza


Hippiesarna anlände på Ibiza på 60-talet och dom lämnade aldrig ön. Så här kan man hitta dom; boende i en husvagn i något litet buskage eller fält. Dom märkligaste typerna av hippies till dom modernaste, new ageigaste. Hela spektrumet av alternativt, veganskt, lila, chakrabalanserande och mediterande till månskenet.
Dom flesta reser till Goa, Bali, Ko Phangan på vintern. Andra stannar här och lever på några fåtal euros om dagen. Det finns till och med extrema hippiesarna som flyttat in i en övergiven finca (katalanska för traditionellt hus på landet) och lever utan elektricitet och på vad naturen och djuren omkring ger gratis. Lokalbefolkningen, ibicencos, är väldigt accepterande. Men ibland undrar man vad dom EGENTLIGEN tänker…

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Hippie-Ibiza , 10.0 out of 10 based on 1 rating

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *