Ibiza

Oktober Ibiza


I lördags på Salinas, första gången jag är där i år. Vilken show!! Tjejer som säljer strandklänningar och kaftaner går runt och modellar sina varor och kryssar mellan solstolarna. Tjejen med fjädrarna på bilden är en brittisk, brunbränd och topless söt tjej som säljer handgjorda allt-möjligt av fjädrar. Och de afrikanska killarna som säljer solglasögon och fejka dior väskor spänner sina vackra muskler för dom få turisttjejer som är kvar.
Jag hoppade i havet som var friskt och kallt och väckte mig till liv efter en lång, het sommar. Efter det tog jag en massage av en kinesisk kille som masserade hårt, fort och med massor av energi. Hade sjuk träningsvärkskänsla efteråt; som att musklerna fått en redig träning/knådning.
Perfekt början på vintern- som ju börjar nu! Här är det bara tvärt vinter direkt efter sommaren.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *