Ibiza

Det närmsta jag kom julen denna första advent


Det blir inte mycket julfirande för mig i mitt liv när jag befinner mig utomlands. Många är jularna då jag varit i Thailand, Filippinerna, Italien.. Eller någon annanstans. Ofta försöker jag åka hem till Sverige eftersom annars saknar jag det verkligen. Det fattas mig, det där årliga julfirandet med samma gamla mat och rutiner.
Nu när jag har en liten kille som faktiskt upplever allting till 100% (och inte som förra året då han var liten liten bebis) så saknar jag julen ännu mer. För första gången i hela mitt liv funderar jag på riktigt på att köpa julpynt till vårt hem. Har aldrig hänt förut!! Svenska traditioner är något jag har deltagit halvhjärtat i bara hemma i Sverige, aldrig att jag firade midsommar i London med alla andra londonsvenskar till exempel under åren jag bodde där.
Det finns tydligen en liten julmarknad i Ibiza stad, fick jag veta igår kväll. Igår morse begav vi oss till den enorma inredningsbutiken Sluiz och kollade på julskyltningen där. Fanns ingen glögg till min stora besvikelse men faktiskt en live-size älg (!) som min man och son blev väldigt impade av. Ha ha!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *